GRC

HighBond van Galvanize

HIGHBOND

Highbond, voormalig ACL GRC, is een all-in-one oplossing voor het managen van alle audit werkzaamheden. Highbond werkt volledig in de cloud en biedt een gebruiksvriendelijk platform voor het plannen, uitvoeren en rapporteren van het audit proces.

Doordat Highbond beschikbaar is als app voor iOs en Android toestellen kan er ook onderweg gebruik gemaakt worden van deze software.

Neem voor het aanvragen van een offerte, meer informatie over HighBond of een andere vraag direct contact op met Coney!

  • Het gehele audit proces managen binnen één platform

  • Alle veranderingen worden automatisch gesynchroniseerd in de cloud

  • Er hoeft geen software te worden geïnstalleerd, dus geen afhankelijkheid van IT-afdelingen

  • Eenvoudig en snel nieuwe gebruikers toevoegen

  • Beschikbaar als app voor iOs en Android toestellen

screen-_Galvanize-GRC

HighBond

HighBond is het end-to-end platform, ontworpen door experts, met het oog op sterke beveiliging, risicobeheer, compliance en het creëren van zekerheid. HighBond stroomlijnt de samenwerking binnen organisaties, automatiseert repetitieve taken en levert best practices. Allemaal mogelijk gemaakt door ACL Robotics en Rsam-technologie.

HighBond is opgebouwd uit verschillende modules (Bonds), die ieder een deel van de organizational governance bestrijken. Gezamenlijk vormen deze Bonds het collectieve HighBond software platform. 

Magic Quadrant

HighBond is zeer geschikt voor internal audit teams van 1 tot 10 personen die op zoek zijn naar een platform dat zorgt voor complete controle over het auditproces. De software is zeer gebruiksvriendelijk, waardoor een kort trainingstraject voor de medewerkers van het auditteam al voldoende is.

Weten of HighBond voor jouw de juiste oplossing is? Neem dan contact op met ons en stel uw vragen aan één van onze HighBond experts!

MagicQuadrant

WAAROM KIEZEN VOOR AUDITBOND?

stap 1

Vergroot de teamcapaciteit met gestandaardiseerde templates en workflows, herbruikbare risk en controle matrices, project-roll-forwards en met een klik beschikbare rapporten

stap 2

Verhoog de auditintegriteit met een ingebouwde audit trail van alle activiteiten en het uploaden van bewijsstukken

stap 3

Verbeter de samenwerking binnen het team en binnen de organisatie met soepelere workflows en snellere reacties

step4-logo

Integreer analyses voor 100% zekerheid over belangrijke key controls en compliance requirements

step5-logo

Verbind en deel ideeën via het online Galvanize gebruikersforum. Sluit je aan bij een lokale gebruikersgroep of volg trainingen om jouw vaardigheden te vergroten

Scroll naar top