HOE WIJ WERKEN: INSOURCING & CO-SOURCING DATA-ANALYSE

Het DNA van Coney is opgebouwd uit: ontdekken, delen van inzichten en kennis, drive en samenwerken. Dit doen we op basis van onze passie voor data-analyse, process mining en data visualisatie.

We hebben de afgelopen jaren geïnvesteerd in een flexibel, ervaren data-analyse team dat goed kan samenwerken met uiteenlopende professionals. Wij zijn altijd samen op zoek naar antwoorden in de data. We bedienen uiteenlopende opdrachtgevers, onze teamleden worden snel onderdeel van het klantteam.

We zijn geen detacheerder. We werken vanuit ons eigen DNA, met Coney data-analisten die we intensief hebben opgeleid, voorzien van de nieuwste data-analyse technologie en intern zijn getraind. Binnen het Coney team beschikken we over kennis van Data-Analyse, Process Mining, Machine Learning en richten wij ons op het ontwikkelen van realistische Artificial Intelligence toepassingen die van meerwaarde zijn .

We werken op twee manieren samen met opdrachtgevers die op zoek zijn naar data-analyse support.

Insourcing
We hebben een eigen ConeyDataFactory ingericht. Dit is het Coney Data-Analyse platform. In deze omgeving gebruiken we de nieuwste data-analyse software en hebben we beveiligde cliënt omgevingen ingericht.

Wij kunnen onze opdrachtgevers ontzorgen met het traject van data ontsluiting, data validaties, data wrangling (preparations), bouwen van daadwerkelijk data-analyse scripts, visualisaties en uiteraard relevante rapportages. Dit laatste kan bijvoorbeeld via een Tableau Dashboard of we sluiten aan op gewenste rapportage format van onze opdrachtgevers.

De “Wat en Hoe en met Welke Frequentie vraag” rondom de gewenste data-analyses werken we samen vooraf uit met onze klanten. We hebben een groot aantal data-analyse projecten geinsourced de afgelopen jaren, variërend van formele controles voor zorgverzekeraars tot continuous monitoring oplossingen voor zakelijke dienstverleners.

Co-sourcing
Er zijn ook opdrachtgevers die graag zien dat wij binnen lopende projecten, op klantlocatie, met inzet van Coney data-analisten, flexibele ondersteuning kunnen bieden.

Voor ons team is dit geen enkel probleem, één dag in de week, de maand, of een aantal dagen, wij passen ons aan en worden snel onderdeel van teams van onze opdrachtgevers. We brengen onze data-analyse kennis mee, we kunnen onze data-analyse tools meenemen of gebruiken de oplossingen van onze opdrachtgevers. Onze DNA blijft hetzelfde: samenwerken, kennisdelen, data drive, delen van inzichten en kennis.

Welke Diensten
Onze insourcing en co-sourcing manier van werken passen we toe binnen de dienstverlening rondom Continuous Monitoring, Business Analytics en Analytical Support voor Professionals.

minit-macbook-1
Scroll naar top