Infogix Business Analytics

DATA360™
Analyze

Data360™ Analyze

Dé desktop voor data-integratie en analyse. Voor bedrijven is data van groot belang. Eenvoudige data extractie, handige data-wrangling en visualisaties zijn de sleutelwoorden. Coney heeft met Data360™ Analyze de oplossing voor data-analisten. Intuïtief, innovatief en fair priced.

Data360™ Analyze combineert data-integratie en analyse in één oplossing, waardoor je snel tot waardevolle inzichten kunt gekomen, zonder compromis!

  • Krijg snel inzicht in complexe data door middel van deze krachtige analysetool van Infogix

  • Analyseer gecontroleerd complexe datasets met miljoenen regels

  • Visualiseert de gehele analyseflow; van het inlezen van bestanden, tot het prepareren, analyseren en rapporteren van resultaten

  • Neem stakeholders mee door een analyseflow met Data360™ Analyze

Data360 Analyze
Data360 Analyze

Data360™ analyze Desktop

Het aanschaffen van Data360™ Analyze is ideaal voor professionals die willen investeren in een duurzame oplossing. Met Data360™ Analyze heeft de business analist binnen jouw organisatie een tool in handen waarmee overzichtelijk data-analysevraagstukken kunnen worden uitgewerkt en stakeholders mee kunnen worden genomen door de gekozen aanpak.

Weten of Data360™ Analyze de juiste oplossing voor jou is? Probeer het zelf en download hier de gratis desktop variant.

VOor wie IS Data360™ Analyze?

Data360™ Analyze maakt het eenvoudig voor business analisten om data uit ieder gewenst systeem te halen, samen te voegen, analyseren en vervolgens de resultaten te exporteren naar bijvoorbeeld Tableau.

Neem contact op met Coney voor meer informatie over de mogelijkheden, een offerte of een andere vraag!

'Data360
Scroll naar top